TOKO SOERIN VLISSINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 180 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Soerin Vlissingen. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2024 om 21:36 Het eten was heerlijk. Wel prijzig, maar de moeite waard.
28 jan 2024 om 20:03 We hadden spareribs weing smaak aan .sommige waren goed en sommige niet bezorging was goed .deze waren besteld bij de schelde nieuwe zaak
23 jan 2024 om 18:12 Eten was weer prima, ruim voldoende voor de beste prijs!
15 jan 2024 om 5:10 Top eten !!!
1 jan 2024 om 16:59 Eten was top, maar de samosa’s zaten helaas niet bij de bestelling. Gelukkig nieuwjaar
25 dec 2023 om 21:50 Maaltijd was erg lekker. Goede smaken, warm en keurig geleverd. Zou hier zeker nog een keer bestellen.
24 dec 2023 om 3:42 Teleurstellend. Ik snap niet waarom jullie nu stokbroden hebben en geen Surinaamse puntjes. Daarnaast vroeg ik nadrukkelijk geen peper,maa toch peper, mijn zoon (8)had dus geen broodje. Heel vervelend dit. Bezorging was wel snel voor zaterdagavond.
23 dec 2023 om 21:05 Lekker!
23 dec 2023 om 6:30 heerlijk roti lekker met sap ook niet droog ...
16 dec 2023 om 21:43 Heerlijk gegeten en werd op tijd bezorgd!
28 nov 2023 om 20:23 Was erg lekker en bestelling kwam sneller dan verwacht
25 nov 2023 om 22:06 Kleine broodjes zijn vervangen door grote 30 cm ...veel vlees veel sambal echt heerlijk. Toch mis ik de kleine broodjes. Dit is meteen een maaltijd. Ik hoop dat de optie terug komt voor de kleine broodjes. Verder ben ik echt fan van deze broodjes.