BISTRO DE SCHELDE VLISSINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 191 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bistro De Schelde Vlissingen. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2024 om 21:32 Het eten was lekker alleen bijna op het laatst zag ik een donkere haar in mijn saus, toen moest ik ff slikken, dus de nasmaak was iets minder
28 apr 2024 om 19:50 Bestelling was veel te lang onderweg, hierdoor was het niet heel warm meer. Jammer, ik ben beter gewend van hun.
14 apr 2024 om 10:20 Lekker hoor
13 apr 2024 om 20:34 Zeer goed!
2 apr 2024 om 7:43 Bezorging was op tijd. Vlees was van een zeer mindere kwaliteit. We hadden spareribs. Sommige waren taai anderen hadden een mega dikke speklaag en niet lekker.. vroeger was het eten beter
31 mrt 2024 om 17:48 Echt hele lekkere spareribs!
17 mrt 2024 om 22:00 De frietjes lekker zout, maar dat is persoonlijk. , onder in mijn bakje zaten 2 spareribs die erg aangebrand waren. Zeker met een hoge prijs, vond ik dit erg jammer .
28 feb 2024 om 20:25 Waanzinnig lekker
30 jan 2024 om 21:36 Het eten was heerlijk. Wel prijzig, maar de moeite waard.
28 jan 2024 om 20:03 We hadden spareribs weing smaak aan .sommige waren goed en sommige niet bezorging was goed .deze waren besteld bij de schelde nieuwe zaak
23 jan 2024 om 18:12 Eten was weer prima, ruim voldoende voor de beste prijs!
15 jan 2024 om 5:10 Top eten !!!